Drugi Mierzyński Rodzinny Rajd Rowerowy

Gorące podziękowania dla uczestników Drugiego Mierzyńskiego Rodzinnego Rajdu Rowerowego.
Około 300 rowerzystów stworzyło fantastyczną atmosferę zarówno podczas przejazdu jak i podczas zabaw i konkursów, które się odbyły w patio Centrum Handlowego Ster.
Dziękujemy Wam gorąco!

Przy tej okazji gorące podziękowania dla Wolontariuszy Fundacji Szczeciński Klub Rowerowy Gryfus, którzy zabezpieczali przejazd oraz prowadzili zabawy i konkursy w patio CH Ster.

Gorąco dziękujemy policjantom z Wydziału Ruchu Drogowego KMP w Szczecinie oraz policjantom z Polic i Mierzyna za zabezpieczenie przejazdu. Dziękujemy Wydziałowi Ruchu Drogowego KWP Szczecinie za przekazane materiały poprawiające bezpieczeństwo rowerzystów.

Fundacja Szczeciński Klub Rowerowy Gryfus zaprosiła do organizacji tego wydarzenia Centrum Handlowe STERSołectwo MierzynRowerowy Mierzyn oraz najprężniej działające organizacje pozarządowe w Mierzynie, a wśród nich Stowarzyszenie My w Gminie Dobra oraz Stowarzyszenie na Rzecz Rozwoju Sołectwa Mierzyn.

Rajd był współfinansowany ze środków Urzędu Marszałkowskiego Województwa Zachodniopomorskiego, które Fundacja Szczeciński Klub Rowerowy Gryfus pozyskała w ramach Program Społecznik 2018. Operatorem programu jest Koszalińska Agencja Rozwoju Regionalnego S.A..
Ogromne podziękowania dla sponsorów rajdu: DGS PolandBerlin Döner Kebap oraz GO Sport Polska.
Dziękujemy!